Workshop stenen breken, altijd een doorslaand succes!

Met enige regelmaat worden de instructeurs van Katsudo Kenpo gevraagd om workshops te geven voor verschillende doelgroepen. Soms zijn het groepen deelnemers aan managementbijeenkomsten (heisessies) die tussen alle serieuze besprekingen door ook behoefte hebben aan een wat luchtiger intermezzo, maar we hebben ook wel gestaan voor personeelsuitjes of groepen jongeren met een opvoedkundig probleem die op vakantieweek zijn.

Deze dag was het een internationale groep deelnemers aan een implementatieconferentie voor een nieuw stuk ICT-infrastructuur bij een groot wereldwijd opererend bedrijf. In het kader van de slagvaardigheid die nodig is bij een dergelijke implementatie, hadden zij gekozen voor de workshop “stenen breken”.
wpid-20140605_125644_rondebeltweg.jpg

In deze workshop worden grenzen verlegd, en worden inspanningen verlangd op het gebied van coördinatie, timing, lef en vooral: Daadkrachtig handelen! De workshop had 35 deelnemers en iedereen die een poging gewaagd heeft op de steen, heeft die ook gebroken. Wij (Jan Peter Bolhuis en ondergetekende) hebben het weer met veel plezier gedaan, en aan de reacties te horen waren ook de deelnemers blij met het resultaat.

Mocht je zelf voor je bedrijf, je vereniging, je vriendenclub of welke andere groep dan ook eens een workshop van Katsudo willen meemaken, schroom dan niet en neem contact op om een passende workshop voor een passende prijs af te spreken.

Marcel