Wedstrijdtrainingen voor het WK en Clubkleding

Hallo allemaal,

Het WK Kenpo Karate in Dublin begint al aardig in zicht te komen. Op donderdag 23 juli beginnen de seminars en het toernooi zal plaatsvinden op zaterdag 25 juli. Omdat ik begreep dat er nog leerlingen zijn die overwegen om mee te gaan, stuur ik dit bericht aan iedereen. De clubkleding is uiteraard ook voor iedereen beschikbaar.

Voor wie nog twijfelt om te gaan, alle ons bekende info staat op http://www.katsudokenpo.nl/ikc-2015-dublin-ireland/

 

Extra wedstrijdtrainingen

Zoals altijd organiseren wij ook nu extra wedstrijdtrainingen voor de deelnemers. Deze zullen plaatsvinden tijdens de vrije trainingsuren op zaterdag. Voor leerlingen die niet meegaan naar Dublin blijven de vrije trainingen uiteraard gewoon beschikbaar, maar mijn/onze aandacht zal vooral uitgaan naar de wedstrijd. Bijdrage in de kosten: € 10,00 per deelnemer voor de hele serie, ongeacht hoeveel trainingen je meedoet.

  • Zaterdag 6 juni van 11:30 tot 12:30 uur
  • Zaterdag 20 juni van 11:30 tot 12:30 uur
  • Zaterdag 27 juni van 11:30 tot 12:30 uur
  • Zaterdag 4 juli van 11:30 tot 12:30 uur
  • Zaterdag 18 juli van 11:30 tot 12:30 uur

Omdat de deelnemers niet alleen zichzelf, maar ook de school vertegenwoordigen, moet iedereen ten minste drie van de trainingen bijwonen. Overleg met ons als dat echt niet kan, dan verzinnen we daar natuurlijk een oplossing voor. Maar we willen in ieder geval dat al onze deelnemers goed voorbereid aan het toernooi beginnen.

 

Clubkleding

Om er als team ook nog goed uit te zien, hebben we via Inge Zimmerman van Woesik en Frans Tienhooven een mogelijkheid gevonden om weer clubkleding te bestellen. Alles is verkrijgbaar in de maten XXS t/m XXL. Het borduurwerk wordt gewoon in Nederland gedaan, dus als er verzoeken zijn voor een afwijkend artikel, of een afwijkende maat, neem dan contact op en we zoeken uit wat er mogelijk is. Bestellingen uitsluitend per e-mail aan marcel@Katsudo.nl en betaling vooraf op de bekende bankrekening (IBAN: NL 93 RABO 0322 8252 45, t.n.v. de Stichting Katsudo te Nieuwegein).

Sweater met capuchon, geborduurd full color logo op de borst, Katsudo tekst achterop: € 35,00

Vest met capuchon, geborduurd full color logo op de borst, Katsudo tekst achterop: € 40,00

Sweater met ronde hals, geborduurd full color logo op de borst, Katsudo tekst achterop: € 31,50

Poloshirt, geborduurd full color logo op de borst, Katsudo tekst achterop: € 31,50

T-shirt, zwart/wit logo op de borst gedrukt: € 15,00 (alleen maten S, M, L, XL)

De sweaters en vest zijn van het merk B en C. Het poloshirt is van Lemon and Soda vergelijkbaar met Slazenger. Van de T-shirts hang een voorbeeld in de school achter de bar.

 

Geef je bestelling door voor 1 juni, dan zorgen wij dat alles er op tijd voor het WK is. Later bestellen mag ook, maar dan kan ik niet meer garanderen dat het op tijd komt.

Dat was het weer even voor dit moment. Sportieve groeten en tot snel op de mat!