Tribute to Frank Trejo

Boston IKC, 2003
Boston IKC, 2003

Een echte oudgediende in de kenpowereld is Frank Trejo. Hij begon op zeer jonge leeftijd zijn training bij Ed Parker, en heeft zijn hele leven niets anders gedaan dan Kenpo. Eerst als toernooivechter, later als leraar. Helaas verkeert hij op dit moment in slechts gezondheid. Door zijn suikerziekte zijn een onderarm en een onderbeen inmiddels geamputeerd.
In de Kenpo gemeenschap over de hele wereld worden evenementen georganiseerd om Frank Trejo te steunen, omdat het zorgsysteem in de Verenigde Staten niet is zoals bij ons en je zelf voor een groot deel van de kosten op moet draaien als je dure medische behandelingen en zorg nodig hebt.
Ook in Nederland wordt er gewerkt aan een benefiet evenement ter ondersteuning van deze man die van groot belang is geweest bij de wereldwijde verbreiding van het Kenpo systeem. Hou deze site in de gaten voor meer informatie, zodra er iets meer zekerheid is over het evenement, lees je het hier!

En kijk ook zeker het filmpje hieronder, waarin een overzicht gegeven wordt van het leven van Frank Trejo in Kenpo.

Wil je het benefiet evenement niet afwachten en alvast een donatie doen voor deze man? Klik dan hier en zie hoe dat kan.