Toernooien in aantocht!

toernooilogoosEr staan drie toernooien op de planning voor de komende 2 maanden. Allereerst is er op 16 maart het vechtkunsten.nl toernooi, waarvan ik zeker hoop dat er zoveel mogelijk van jullie mee zullen doen. Dat geldt zowel voor de jeugd als voor de volwassenen. Op dit toernooi hebben wij de laatste keer de wisselbeker voor beste school gewonnen, en die titel willen we natuurlijk graag houden! Het toernooi is gewoon bij ons in Nieuwegein (Merwestein), dus wil je je familie, vrienden en kennissen eens laten zien wat wij zoal uitvoeren, dan is dit je kans (maar je mag natuurlijk ook zonder publiek mee komen doen).

Vervolgens is er het NK vormen en technieken van de IKKA (onze eigen club dus) op 30 maart in Utrecht (Sportcentrum Zuilen). Hier kunnen we het opnemen tegen de kenpoka van de andere Nederlandse clubs, en ik heb begrepen dat er ook buitenlandse deelname verwacht kan worden, maar alleen vanuit ons eigen American Kenpo systeem.

Tenslotte is er het Open NK Hapkido. Een mooie gelegenheid om ter afsluiting van deze toernooienserie aan onze Koreaanse vrienden te laten zien wat we kunnen. Hier worden alleen technieken gedaan, die in de showklasse precies hetzelfde kunnen worden uitgevoerd als bij vechtkunsten.nl en het IKKA NK. Ook is hier een onderdeel valbreken, wat erop neerkomt dat je na een aanloop zo ver mogelijk probeert te springen en met een mooie rol neerkomt.

Ik verzoek iedereen het onderstaande formuliertje te printen, in te vullen en aan mij af te geven. Uiteraard ook graag zo spoedig mogelijk de inschrijfkosten overmaken, dan kan ik alles in één keer aan de betreffende organisatie betalen.

Naam:

Geboortedatum:

Leeftijd:

Lengte (alleen voor valbreken):

Kleur band:

Vechtkunsten.nl
Technieken: Ja/Nee
Vorm: Ja/Nee
Wapenvorm: Ja/Nee
Inschrijfkosten: € 9,00

NK vormen/technieken
Technieken: Ja/Nee
Vorm: Ja/Nee
Wapenvorm: Ja/Nee
Creatieve/teamvorm: Ja/Nee
Inschrijfkosten: t/m 10jr € 10,00, vanaf 11 jr € 15,00

ONK Hapkido
Technieken: Ja/Nee
Valbreken: Ja/Nee
Inschrijfkosten: Technieken: € 22,50, Valbreken: € 12,50

De inschrijving sluit eind februari, dus graag uiterlijk op 26 februari dit formuliertje bij ons inleveren, en de inschrijfkosten overmaken.