Theo en Daan behalen hun zwarte band bij Katsudo

Op zaterdag 11 maart 2017 werd voor de derde keer in de 10 jarige geschiedenis van Katsudo Kenpo een zwarte band test georganiseerd. Daar blijkt al uit dat zwarte banden bij Katsudo niet cadeau gegeven worden.

Deze keer waren er twee kandidaten die aan de test meededen. Dit waren tevens de eerste leerlingen die zonder vechtkunst ervaring bij ons de school binnen liepen en die nu tot het zwarte band niveau werden gepromoveerd. De twee eerdere promoties waren voor Rick de Jong, die al een paarse band had voordat hij zijn training bij ons begon, en Martin Siemonsma, die al een bruine band in een andere vechtkunst had voordat hij Kenpo Karate ging beoefenen.

Theo van Galen

Theo heeft niet alleen (vanzelfsprekend) al het les materiaal dat behoort bij de eerste graad zwart bestudeerd en getraind, maar geeft ook nog eens het merendeel van de jeugdlessen bij Katsudo, en dat alweer minstens een jaar of drie. Theo heeft 8,5 jaar getraind om dit niveau te behalen. Met grote trots hebben we hem dan ook zijn zwarte band mogen uitreiken.

Daan Tienhooven

Daan kwam als verlegen jongetje van 11 bij ons in de jeugdlessen in 2010. Nu, 7 jaar later, is hij uitgegroeid tot een volwassen kenpoka. Daan is de eerste leerling die vanuit de jeugdlessen naar dit niveau heeft kunnen doordringen. Ook Daan reikten wij met gepaste trots zijn zwarte band uit.

De foto’s