Sportprijzen Nieuwegein 2011


Op zaterdag 28 januari 2012 worden voor de tweede keer de Nieuwegein-awards uitgereikt. Voorheen waren dat de sportprijzen die bij het jaarlijkse sportgala werden uitgereikt, maar sinds vorig jaar zjin deze gecombineerd met andere jaar-awards zoals de ondernemer van het jaar, de Nieuwegeiner van het jaar en het evenement van het jaar.

Dit jaar zijn maar liefst drie van onze leerlingen genomineerd voor de prijzen. Allereerst is dat Michael Ray Ropzengarden, onder andere in verband met zijn topprestaties op het wereldkampioenschap in Madrif vorig jaar. Ten tweede is dat Rick de Jong, voor eveneens een eerste plaats op het WK en nog diverse andere prijzen op de toernooien waar we aan meededen. En als derde is dat Marcel de Jong, voor de titel grand-champion op het WK in Madrid.

We zijn er trots op dat we drie afgevaardigden op het gala mogen presenteren en we hopen natuurlijk dat er één of twee titels ook daadwerkelijk onze kant op komen.

Wie dat wil komen zien kan kaarten voor het gala kopen. Zie de website www.nieuwegeinawards.nl voor alle details. LET OP: In de Molenkruier van 18 januari komen kortingsbonnen te staan voor kaarten voor het gala. Onderdeel van het gala zal een miniconcert van René Froger zijn, dus een mooio feestje wordt het vast weer.