Seminarweekend mei/juni 2013

Door een minder gelukkige planning waren er dit weekend meerdere seminars van internationale instructeurs te volgen. En dat allemaal op maximaal 40 minuten rijden van Nieuwegein.

Bij ieder van die seminars was een afvaardiging van Katsudo kenpo aanwezig om zoveel mogelijk kennis op te slurpen. De komende weken zullen er in de lessen ongetwijfeld wel weer diverse nieuwe achtergronden en gezichtspunten gedeeld worden die opgedaan zijn tijdens deze seminars.

De eerste was het seminar van Kevin Mills (UK) dat werd georganiseerd door Kenpo4U in Huizen. Een enthousiaste groep deelnemers werd daar ingewijd in de beginselen van het Sublevel 4 kenpo.

130531mills

De volgende, op 1 juni 2013, was wederom van Kevin Mills, maar nu in Maarssen. Deze keer was er maar een kleine afvaardiging afgereisd, maar aanwezig waren we.

130601mills

En last but not least was er op zondag 2 juni gelegenheid om te trainen in het American Kenpo Jiu Jutsu van de Amerikaanse instructeur Mohamad Tabatabai, georganiseerd door de SKN.

130602tabatabai

Al met al een druk maar zinvol besteed weekend. Volgende week is er bij katsudo zelf weer een seminar UKF Kenpo door Jan Peter Bolhuis, en de week erna doet een kleine groep van ons mee aan het Qian Long trainingskamp.