Organisatie Mike Pick seminar op schema!

De organisatie van het seminarweekend met GM Mike Pick loopt helemaal op schema. De locatie is vastgelegd, het vliegticket is geboekt en de eerste inschrijvingen van deelnemers hebben al plaatsgevonden. Via de link rechtsboven deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt. Schroom vooral ook niet om vragen te stellen!
We zijn nog bezig met het organiseren van een gezamenlijk etentje op de zaterdagavond 22 maart en we zijn voor onze buitenlandse gasten nog hotels aan het regelen waar tegen een schappelijke prijs overnacht kan worden. Ook die informatie komt op de site zodra die beschikbaar is!

Wanneer inschrijven?

Als je op de informatiepagina van het evenement klikt zie je dat er korting op het lesgeld wordt gegeven als je vroeg inschrijft. Inschrijven en betalen voor 1 februari geeft maar liefst 20% korting!! Los daarvan zou je ons als organisatiecomité enorm helpen door zo snel mogelijk in te schrijven, zodat wij weten wat het budget is voor de zaken die wij allemaal nog willen organiseren. Schrijf dus zo spoedig mogelijk in!!

Foto’s en video

Om alvast een beetje in de mood te komen, hieronader wat foto- en video materiaal.

Grand Master Michael Robert Pick (photo courtesy of Sean Kelley)
Grand Master Michael Robert Pick (photo courtesy of Sean Kelley)
Michael Robert Pick en Marcel (Florida Camp, 2007)