Officiële opening Katsudo Kenpo en Gym Nieuwegein

Op zaterdag 22 september was het dan eindelijk zo ver. Gym Nieuwegein en Katsudo Kenpo vierden gezamenlijk de officiële opening van de nieuwe locatie. In totaal hebben circa 200 mensen gebruik gemaakt van de uitnodiging om een kijkje te komen nemen in deze splinternieuwe sportlocatie die door Oscar Spalburg van Gym Nieuwegein eigenhandig van een kale fabrieksruimte is omgetoverd in een prachtig sportcentrum, waar behalve Kickboksen ook ruimte is voor weerbaarheidstraining voor kinderen en MMA, maar ook voor Zumba.

En natuurlijk heeft ook Katsudo Kenpo in die nieuwe ruimte haar plek gevonden. Geen zwerftochten langs de Nieuwegeinse gymzalen meer met een auto vol trapkussens, maar een echte dojo met matten op de vloer en spiegels aan de wand, en alles wat we nodig hebben direct bij de hand.

De officiële opening werd bijgewoond door Helen van den Berg, wethouder sport van de gemeente Nieuwegein, die namens de gemeente een waarderingssubsidie overhandigde van € 1.000,-. Dit bedrag komt na de investeringen van de laatste maanden bijzonder goed van pas. We bedanken daarom de gemeente Nieuwegein, en in het bijzonder Wethouder Van den Berg, voor de financiële injectie in het nog beter maken van onze lessen.

En natuurlijk bedanken we Oscar Spalburg zeer hartelijk voor al het werk dat hij gehad heeft aan het in orde maken van de Gym. We hopen niog vele jaren in samenwerking met Gym Nieuwegein op deze plek onze lessen te kunnen blijven geven.

Voor de echte opening waren er flink wat mensen verzameld voor de deur van Gym Nieuwegein
De openingshandeling werd verricht door Oscar van Gym Nieuwegein
Na het welkomstwoord door Oscar en Marcel werden er korte toespraken gehouden door Helen van den Berg, wethouder sport van de gemeente Nieuwegein, en Emile Spalburg, de vader van Oscar.
Inmiddels was de bar al behoorlijk volgestroomd met publiek
Aan de kickboks workshop door Oscar Spalburg werd ook door een aantal leerlingen van Katsudo Kenpo meegedaan
De laatste workshop werd verzorgd door Katsudo Kenpo
Altijd mooi om aan geinteresseerde leerlingen les te geven