NK Kata 2009: 3 titels voor Katsudo Kenpo

Op zondag 21 juni deed een klein team van 5 Katsudo Kenpoka mee aan het Nerderlands Kampioenschap kata, dat werd georganiseerd door de Kempo Associatie Nederland in Sporthal Oudenrijn in Vleuten.

We begonnen de dag met onze jeugdige deelnemers, Jimmy Oosthuizen en Michael Ray Rozengarden. Beiden liepen een uitstekende korte vorm 1, maar helaas bleek het niet genoeg voor een plaats op het podium.
Daarna mocht Marcel de Jong acte de presence geven met zijn ongewapende kata (Vorm 6) hetgeen resulteerde in een de eerste Nederlandse titel voor Katsudo Kenpo van deze dag.
Na de middagpauze was het eerste de beurt aan Wilco Warmerdam, die met zijn korte vorm 1 een hele aardige score wist te behalen, maar door puntenaftrek vanwege een hapering helaas van een podiumplaats verstoken bleef. Agaath Wartena wist vervolgens in de vrouwendivisie wel de hoogste plaats op het ereschavot te betreden.
Tenslotte werd bij de heren in de hoogste wapendivisie nog eenmaal gestreden om het eremetaal. Marcel de Jong wist in die categorie zijn tweede Nederlandse titel van deze dag te verzekeren.
Katsudo Kenpo kon in ieder geval weer met trots naar huis met wederom een drietal mooie titels in bezit.