Nieuwe lesuren na de vakantie

Hallo allemaal,
Na de vakantie, dus vanaf 1 september pas, vinden er een paar kleine roosterwijzigingen plaats (uitbreiding voor de jeugd).
Extra jeugduur op zaterdag
Omdat wij de jeugduren wat te druk vonden worden de laatste maanden, hebben we besloten om vanaf 1 september een extra uur les te geven aan de jeugd groep.
Die les is op zaterdag van 10:00 tot 11:00 uur, en is alleen voor beginners, van wit t/m oranje!!
Dat betekent dat we één van de andere jeugdlessen (maandag) langzaam aan een gevorderde les laten worden. Maar iedereen die nu al op maandag traint en die wit, geel of oranje is, mag daar natuurlijk blijven!!
Wel moedigen we alle beginners aan om naar de zaterdag te komen, want daar hoeven wij onze aandacht alleen over die drie niveaus te verspreiden, en kunnen we je dus beter verder helpen. Maar nogmaals, kan je dan niet, dan blijf je gewoon op de maandag en dan wordt je vanzelf gevorderd.
Het nieuwe rooster wordt dan:
Maandag, 18.30 tot 19.30 uur gevorderden (paars en hoger)
Woensdag, 18.30 tot 19.30 uur alle niveaus
Zaterdag, 10.00 tot 11.00 uur, beginners (wit t/m oranje)
Het is niet de bedoeling dat iedereen nu 3 keer in de week gaat trainen, want dan worden de uren nog steeds niet rustiger. Dus er kan door de jeugd maximaal twee maal in de week getraind worden. In overleg kan een gemiste les natuurlijk wel worden ingehaald.
Vrije training
Het extra jeugd uur betekent wel dat de vrije trainingen die om de week plaats vinden, een half uur worden ingekort. Die zullen na 1 september nog van 11:00 tot 12:00 uur duren. Zoals gebruikelijk zullen de vrije trainingen via Facebook en de website worden aangekondigd.
We hopen dat alles voor iedereen zo duidelijk is. Zijn er toch nog vragen over het rooster of ergens anders over, dan horen we dat natuurlijk graag!
Groeten, en voor wie nog weg gaat: prettige vakantie!!
Agaath&Marcel