Update: Nieuwe dojo voor Katsudo Kenpo

Met de sleutel bijna in handen (morgen, 3 juli, gaat het gebeuren) hebben we de pagina over de voortgang van de nieuwe school ge-update. Op deze pagina is er alles over te lezen!

Bijna 8 jaar nadat Katsudo Kenpo werd opgericht, gaan we verhuizen naar een hele eigen locatie. Het adres van de nieuwe Kenposchool zal vanaf 1 september 2014 zijn:

Herenstraat 100 in Nieuwegein.

plattegrond_katsudo_herenstraatWe zullen daar op de tweede verdieping een splinternieuwe Kenposchool gaan bouwen. Op de begane grond zit de Kickboks school van Suboxer en op de eerste verdieping wordt nog een bedrijf gevestigd.

We zullen dus afscheid moeten nemen van Gym Nieuwegein, waar we de afgelopen twee jaar met veel plezier en met dank aan Oscar onze club hebben kunnen laten groeien tot het moment dat een hele eigen accommodatie voor ons mogelijk werd.

gevel_katsudo_herenstraatOnze droom wordt daarmee werkelijkheid, en we hopen dat al onze leerlingen met even groot enthousiasme ook op onze nieuwe stek weer van de partij zullen zijn. Dat we elke dag onbeperkt over de zaal kunnen beschikken zal ongetwijfeld tot aanpassingen leiden. Zo zien we er bijvoorbeeld naar uit dat het jeugduur op de woensdag (net als maandag en zaterdag) gesplitst zal kunnen worden in een apart uur voor beginners en gevorderden. Verder zal er op de donderdagavonden een nieuw type les komen voor jeugd van 6 tot 9 en een les voor volwassenen. De les zal bestaan uit sparring en grondwerk (MMA). De les zal gegeven worden door Daniël de Bruin vanuit zijn specialiteit (vroeger Kenpo (1e dan) en tegenwoordig MMA). Daniël trainde Kenpo met ons in de Utrechtse school, en is een uitstekende leraar (in het dagelijks leven sportleraar op een school).

Onze nieuwe plek heeft bovendien een oppervlakte van de trainingszaal van ongeveer 115 m2 (ter vergelijking, de huidige mat is 65 m2) en krijgt een hoger plafond zodat het er minder snel benauwd zal zijn. Er moeten nog wat verbouwingen plaatsvinden voordat we de sleutel krijgen, maar zodra dat het geval is, zullen we een datum en een tijdstip prikken dat iedereen welkom is om een kijkje te komen nemen.

Hier op de website (www.karatenieuwegein.nl) kan je precies volgen hoe ver de werkzaamheden zijn gevorderd.

Agaath & Marcel