Nieuwe corona regels per 4 november

Op 4 november 2020 om 22.00 uur gaan er weer nieuwe corona regels in werking. 

Gisteren hebben we kennis genomen van de laatste corona maatregelen en dat betekent dat we het lesrooster weer moeten aanpassen. Gelukkig duurt het maar twee weken deze keer.

Jeugd

Voor de jeugd mogen we gelukkig gewoon blijven doen wat we de laatste tijd al deden. De lessen blijven gewoon zoals ze waren. Nog steeds vragen we iedereen om kinderen met corona verschijnselen thuis te houden, omgekleed te komen en de handen te desinfecteren voordat de zaal betreden wordt.

Ouders kunnen we helaas nog steeds niet ontvangen boven in de school. De kleine kinderen worden na de les naar beneden begeleid en mogen pas gaan als we gezien hebben dat de ouders er zijn.

Volwassenen

Vanavond, woensdag 4 november 2020 is voor de volwassenen de laatste les voor de volgende fase van de corona maatregelen.

Daarna zijn we genoodzaakt de school twee weken te sluiten voor de volwassenen. Wel zullen we één keer in de week via zoom een les aanbieden. De link voor de zoom-les wordt steeds via de nieuwsbrief en de WhatsApp lijst verspreid.

De maatregelen in het kort