Nieuwe activiteiten Katsudo Kenpo

De groepUKF-seminar
Alweer het tweede seminar in UKF-kenpo door Jan Peter Bolhuis, op 9 februari 2013. Wie er de vorige keer bij was, kom zeker weer!! En vertel wie er niet bij was wat ze gemist hebben, zodat die ook komen!
Het UKF-Kenpo is voortgekomen uit ons Kenpo-systeem met als bedoeling het directer en effectiever te maken. De aspecten die we leren, kunnen we gebruiken om onze eigen technieken ook die extra effectiviteit te geven.
Kosten: € 7,00 per persoon, bij voorkeur vooraf en per bank te betalen.
Kyusho seminar
Om na de toevoegingen aan onze technieken die we uit het UKF-Kenpo hebben kunnen halen, ons arsenaal nog verder uit te kunnen breiden, hebben we Jaap Jan de Lange gevraagd om een keer een les Kyusho te komen geven. Kyusho is een systeem dat gebruik maakt van zogenaamde drukpunten in het lichaam. Dat zijn uiteinden en kruispunten van de zenuwbanen die door het lichaam lopen. Slagen op die punten hebben meer effect dan op andere punten. Wie afgelopen week het TV-programma Proefkonijnen heeft gezien, heeft daar Kyusho in actie kunnen zien, met onder andere Jaap Jan als een van de instructeurs. (Zie http://youtu.be/WX_1z7hzDk4 voor het programma)
Het seminar zal plaatsvinden op woensdag 27 februari van 19:30 tot 21:30 uur, dus hou die datum vrij!! Voor dit bijzondere seminar zal een voor deze keer (omdat het de eerste is) geen bijdrage in de kosten worden gevraagd, mochten er naar aanleiding van jullie enthousiasme meer volgen, dan zal dat anders zijn.