Nieuw: zwangerschaps- en seniorenyoga in hartje Nieuwegein

yogaYoga is ‘hot’. Daarom is het niet gek dat er in hartje Nieuwegein nieuw aanbod is voor yoga. Vanaf januari biedt Yoga Lieke lessen in karateschool Katsudo Kenpo aan de Herenstraat.
Voor zwangeren is er zwangerschapsyoga, een yogavorm die zich niet alleen richt op de bevalling, maar ook op de zwangerschap zelf. Zwangeren leren luisteren naar hun lichaam en contact maken met hun kindje: hun lijf en de baby weten precies wat nodig is voor een natuurlijke manier van bevallen. Door de adem goed te gebruiken is er ruimte voor ontspanning, de nodige kracht en kun je beter omgaan met pijn en angst. De lessen met een doorlopend karakter worden bij voorkeur vanaf 14 weken zwangerschap tot aan de bevalling gevolgd. Ervaring met yoga is niet nodig.

Ook is er nu seniorenyoga bij Yoga Lieke. Nu we met zijn allen steeds langer thuis blijven wonen, is een gezond lichaam en actieve geest steeds belangrijker. Yoga vergroot de vitaliteit en helpt bij typische ‘ouderdomskwaaltjes’, zoals hoge bloeddruk en gewrichtsproblemen. In deze boeiende periode waarin mensen de balans opmaken, kan yoga helpen bij het accepteren wat onveranderlijk is, kiezen wat echt belangrijk is en goede zelfzorg en ontspanning bieden.

Meer informatie of aanmelden: kijk op www.yogalieke.nl, bel 0619 322 310 of mail: info@yogalieke.nl.