Mega examen bij Katsudo

Op zaterdag 28 februari deden maar liefst 13 leerlingen uit de jeugdgroep bij Katsudo Kenpo examen voor hun nieuwe band. In de eerste ronde waren dat er 9 voor geel en 1 voor oranje. Iedereen deed enorm zijn best en gelukkig mochten we ons ook deze keer weer verheugen in grote belangstelling van ouders, opa’s, oma’s en andere familie en vrienden van de deelnemers.

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC

SAMSUNG CSC
Iedereen is geslaagd en kan vol goede zin beginnen aan een nieuw niveau in de training.

Heel veel dank gaat uit naar de mensen die deze en de gevorderde jeugdgroep vooral hebben lesgegeven. Theo, Daan, Brenda, Chantal, Jerry en Michael Ray: Ontzettend bedankt voor jullie hulp!!

Gefeliciteerd allemaal!
150228examen-1

Daarna was het de beurt aan drie leerlingen met een blauwe band die opgingen voor groen. Ook deze groep deed het uitstekend, en ondanks dat er op dit niveau een stuk meer bij komt kijken, brachten ze het er alledrie uitstekend vanaf. Voor de groene band moeten inmiddels 62 zelfverdedigingstechnieken en 5 kata’s beheerst worden, dus dat is al best veel om allemaal te onthouden. Bij geen van de gevraagde technieken was twijfel zichtbaar, met vlag en wimpel geslaagd dus! Ook jullie gefeliciteerd!
150228examen-2

Tenslotte nog een vermelding waard is dat wij als trotse ouders van Thijmen het genoegen hadden om onze zoon, die meedeed met de eerste groep, te promoveren naar gele band. Hoewel we natuurlijk trots zijn op al onze leerlingen, zijn we stiekum toch nog een beetje trotser op Thijmen, gefeliciteerd!!
150228examen-3