Video clips

In 2004 reisden Agaath en Marcel naar China om in een Shaolin Wushu school vlakbij het Shaolin Klooster een paar weken te ondergaan wat de training daar inhoudt. Een kleine impressie is hier te zien:

Op 8 oktober 2006 deden wij mee aan het 4e jaarlijks terugkerende Kilat toernooi. Op dit toernooi strijden deelnemers van vele verschillende vechtsport stijlen om de eer in zelfverdedigings- en vormen divisies. Deze technieken serie van Bob Hessel en Marcel de Jong maakte deel uit van het team dat de eerste plaats veroverde in de categorie ongewapende zelfverdediging.

Ook deze clip werd gefilmd op het Kilat toernooi op 8 oktober 2006. Met deze stafvorm werd de eerste plaats behaald in de individuele wapen divisie.

Tijdens een seminar met Bob Liles, in oktober 2005, filmden we deze clip.

Met het Action Kenpo demo team verzorgen we optredens op vechtsport gala’s en dergelijke evenementen. Hier een serie Kenpo technieken door Agaath met Jan Peter Bolhuis als partner.

De gewapende kata is een van onze specialiteiten. In deze clip is de kata te zien die al vele prijzen won, met als hoogtepunten de wereldtitels in 2005, 2007, 2008, 2009, 2010 en 2011 en het Grand Championship in 2011.

Onze groetceremonie, die aan het begin en het einde van elke les wordt uitgevoerd, heeft een rijke betekenis. In deze clip legt Larry Tatum het uit.

Tenslotte een mooie clip met beelden van de oude grootmeester zelf: Edmund ‘Kealoha’ Parker.