Katsudo workshop zelfverdediging op internationale vrouwendag

Op zondag 6 maart aanstaande zal Katsudo Kenpo een gratis workshop zelfverdediging verzorgen tijdens de internationale vrouwendag. Deze workshop zal gegeven worden door Agaath Wartena.

Deze workshop zelfverdediging van Katsudo Kenpo is speciaal voor vrouwen. Je leert een aantal simpele en belangrijke technieken om jezelf te verdedigen. Ik probeer aan te sluiten bij wat je zelf al kan, want iedere vrouw kan leren zichzelf te verdedigen. Je hoeft dan ook geen sportieve achtergrond te hebben of sport kleding aan. De workshop is laagdrempelig en iedereen (jong en oud) kan meedoen.

Leer hoe sterk je eigenlijk al bent en doe mee! Wil je zelf niet meedoen, maar ken je nog iemand, vriendin, buurvrouw, familielid, die mee zou willen doen, wijs hen dan op deze mogelijkheid.

De internationale vrouwendag wordt dit jaar in Nieuwegein gevierd in alle zalen van buurtcentrum Feniks aan de Nedereindseweg 401.

Het programma is tot de rand toe gevuld, met onder meer een burkini-modeshow, een make-over voor de bezoeksters, waarbij “before and after” foto’s gemaakt worden. Er komt een vrouwenkoor zingen en er zijn interactieve optredens van Turkse en Mexicaanse dans. Er wordt een lezing gehouden over Winti, er zijn drama- zang- en zumbaworkshops. Bezoeksters kunnen zich overgeven aan weerbaarheidstraining, er zijn visagistes en kapsters, er is cabaret, en wie wil, kan meedoen aan een debat. Daarnaast is er heerlijk internationaal eten aanwezig.

Meer informatie: www.vrouwendagnieuwegein.nl