Katsudo op het NK Traditional

Op 2 februari 2014 was het weer tijd voor het jaarlijkse NK Traditional van de Kempo Associatie Nederland. Tijdens dit toernooi worden alleen stijlvormen met en zonder wapens en zelfverdedigingstechnieken gedaan.

140202nk4

We zijn weer bijzonder trots op al onze deelnemers die allen een uitstekende prestatie hebben neergezet. Voor sommigen was het de eerste keer en nog even wennen, anderen beginnen al behoorlijk wat routine op te bouwen. De komende maanden zijn er nog drie toernooien, en als we zo doorgaan, verwacht ik dat iedereen in het toernooigebeuren zal groeien tot nog grotere hoogte dan nu al het geval is.

Dan de uitslagen van de Katsudo deelnemers.
Mika (met Daan als aanvaller), zelfverdediging, 3e plaats.
Miguel (met Michael Ray als aanvaller), zelfverdediging, 2e plaats.
Miguel, kata 1e plaats.
Sanjaya, kata, 3e plaats.
Michael Ray, wapenkata, 2e plaats.
Arjan (met Bobby als aanvaller), zelfverdediging, 3e plaats.
Daan (met Roberto als aanvaller), zelfverdediging, 2e plaats.
Roberto (met Marcel als aanvaller), zelfverdediging, 2e plaats.
Marcel, kata, 3e plaats en wapenkata ook 3e plaats.

Maar ook al onze andere deelnemers hebben het fantastisch gedaan!! Met name het team Ryan (met Damian als aanvaller) is het vermelden waard. De jury deelde mede dat zij met het team Mika en Daan op een gedeelde 2e plaats stonden. Mika en Daan wonnen de herkansing, zodat Ryan en Damian 3e zouden zijn. Dat bleek later een vergissing, er was nog iemand anders 2e geworden, zodat Ryan en Damian net buiten de prijzen vielen.

140202nk3 140202nk1 140202nk2