Katsudo ondersteunt de Fight 4 Right Foundation: “Pesten…zó 2011”

Vorig jaar tijdens het lustrum hadden wij al de anti-pest bus op bezoek. Deze bus, inmiddels alweer twee keer vervangen, wordt bereden door Cristian van de Sande, die met zijn Fight for Right Foundation de kwaliteit van het leven probeert te verbeteren door middel van de vechtsport.

Deze stichting organiseert veel activiteiten voor uiteenlopende groepen. Voor kinderen en vrouwen maar ook alle andere mensen die last ondervinden of kunnen ondervinden van negatief gedrag van anderen. Voor de dames onder jullie worden onder de naam MMA Women regelmatig gratis workshops zelfverdediging georganiseerd waar Katsudo Kenpo medewerking aan verleend. Voor de kinderen is er Kids Street Defense.

Omdat Katsudo Kenpo zich ook de weerbaarheid van alle groepen in de samanleving aantrekt, steunen wij van harte Cristian en de Fight4Right Foundation.

Dit jaar maakt Cristian zich in het bijzonder druk over pesten. Onder de slogan “Pesten… zó 2011” wordt onder andere het initiatief genomen om een anti-pestwet in het leven te roepen. Maar daar zijn wel 40.000 handtekeningen voor nodig. Binnenkort komt er een online mogelijkheid om die handtekening te zetten, daar zullen wij dan natuurlijk meteen melding van maken. Want ook Katsudo Kenpo vindt pesten: ZO 2011!!

Door sponsoring is het Cristian bovendien gelukt om 1000 stickers te laten maken die je gratis kunt laten toezenden. Stuur een e-mail met je naam, adres en woonplaats naar info@fight4right.nl en de sticker wordt je gratis en voor niets toegestuurd. Moet je straks wel je handtekening zetten voor die anti-pestwet natuurlijk, en die sticker ergens plakken waar iedereen kan zien dat je niet van pesten houdt!!