Katsudo on Tour

Om onszelf scherp te houden en natuurlijk ook zoveel mogelijk bij te leren zodat we op een zo hoog mogelijk niveau kunnen blijven lesgeven, trainen wij zo vaak als we kunnen mee bij andere leraren. Soms is dat binnen onze eigen stijl, Ed Parker’s Kenpo Karate, maar soms ook is het iets anders.

Op zaterdag 19 november waren we in de gelegenheid om bij Team Santing Martial Arts mee te doen met een seminar in Bushin Kenpo onder leiding van David Wilson (met rode band op de foto hier onder). Dit seminar werd georganiseerd door een neef van Agaath (in het blauwe pak, naast David Wilson).

Op dinsdag 6 december waren we alweer ergens te gast, deze keer bij Kamau Kenpo in Rotterdam (Capelle). Tijdens een reguliere training van de gevorderde groep daar was Ernst Blikslager bereid om ons te ontvangen en wat te leren. Ook kenpoka die uit dezelfde school komen als wij zelf, zoals Ernst, doen sommige dingen toch weer anders dan wij, en daar kunnen we altijd weer iets van leren. We hopen snel een gezelschap uit Rotterdam een keer bij ons in de training te mogen verwelkomen om deze uitwisseling op gang te houden.

Alle leraren waar we welkom waren: BEDANKT voor de gastvrijheid en tot snel een volgende keer!