Katsudo Nieuwsbrief

Hallo allemaal,

Even een reminder voor twee evenementen voor de komende maand, waar ik nog niet veel reactie op gehoord heb, maar hoop dat er flink wat van jullie mee komen doen. Laat mij in ieder geval zsm weten of je meedoet!!!

Vechtkunsten.nl seminar
De eerste is alleen voor mensen die in de volwassenen-groep trainen. Volgende week zaterdag 25 maart zal in sporthal Merwestein het eerste vechtkunsten.nl seminar gehouden worden.

Het seminar vindt plaats op zondag 25 maart 2012 van 12:30-17:00 in Sporthal Merwestein in Nieuwegein:

  • Mestre Picapau, winnaar van de 2004 VECHTKUNSTEN.NL Best Martial Arts School wijdt ons in de wereld die capoeira heet.
  • Marcel de Jong, winnaar van de 2010 VECHTKUNSTEN.NLMasterclass laat ons de kneepjes van American Kenpo zien.
  • Sijou van der Spek van Kungfu Kamlung in Heenvliet is al 34 jaar bezig met de krijgskunst en hij gaat on onderwijzen in zijn ‘Special Combat’.
  • De Winnaar van de 2009 VECHTKUNSTEN.NL Masterclass, de heer Perry Coppiens, leert ons hoe je Pentjak Silat toepast in zelfverdedigingsituaties.
  • Michael von Pickartz, voormalig rode baret (die krijg je als je toetreedt tot de Lucht Mobiel Brigade) neemt ons mee in een no-nonsense close combat sessie.

Kosten zijn 10 euro, toegang vanaf 16 jaar. DO NOT MISS THIS OPPORTUNITY!

Open NK Hapkido
Dit toernooi wordt op 15 april in Culemborg gehouden. In afgelopen jaren hebben wij daar al vaak meegedaan en ook veel prijzen gewonnen.

In dit toernooi kun je kiezen uit twee competitievormen.

  • In de eerste doe je technieken tegen één aanvaller, die van ongeveer je eigen niveau moet zijn. Per niveau is verschillen hoeveel technieken je moet doen, maar je mag wel zelf weten of je de technieken los of in een serie doet.
  • In de tweede kun je gewoon je serie doen zoals we die voor het WK aan het voorbereiden zijn. Alleen moeten je aanvaller van het eigen niveau zijn, dus dat vergt voor sommigen wat aanpassing.

Een nadeel van dit toernooi is dat het nogal duur is. Per onderdeel waar je aan meedoet kost het € 20,—.

De inschrijving sluit zeer binnenkort, dus laat snel weten of je mee wil doen.

Groeten,
Agaath & Marcel