Katsudo Nieuwsbrief September 2015

Hallo allemaal,
Het is weer de hoogste tijd voor een nieuwsbrief.
1. De Grote Clubactie
We doen ook dit jaar weer mee aan de Grote Clubactie. Vraag ons in de school om de inschrijfboekjes!! We gaan proberen om een airconditioning voor de school bij elkaar te sparen. De jeugdleerling die de meeste loten verkoopt verdient ook dit jaar weer een prijs, wat precies moeten we nog bedenken.
2. Rings Gala 31 oktober 2015
Op 31 oktober is het Rings gala in sportcentrum Merwestein, bij ons in Nieuwegein. Ons demoteam zal daar een demonstratie verzorgen en er zullen K1 wedstrijden te zien zijn (en nog 9 andere demoteam natuurlijk).
Kaarten zijn bij ons verkrijgbaar voor € 20,00 (voorverkoop, aan de deur € 25,00).
3. Seminar Scott Higgins vandaag
Vanmiddag om 14.00 uur begint het laatste seminar van Scott Higgins voor dit jaar. Iedereen kan nog meedoen, dus zorg dat je erbij bent!!
14:00 – 15:00 uur, jeugd, kosten € 16,50
15:15 – 17:15 uur, volwassenen, kosten € 22,50
Kosten graag ter plaatse contact te voldoen.
4. Geborduurde pakken
Op veler verzoek zullen er weer geborbuurde pakken worden besteld. De kosten zijn inmiddels iets opgelopen zodat we er € 65,00 voor moeten rekenen. Daarvoor krijg je een zwart karatepak met alle emblemen erop geborduurd, het Katsudo logo groot op de rug, en je eigen naam erboven. Geef de maat door en de naam die erboven moet komen, en maak de kosten over op het bekende rekening nummer. Eind oktober gaan we pas bestellen, dus voor die tijd moeten alle bestellingen binnen zijn.
Heb je nog vragen, laat het dan vooral weten!!
Met sportieve groeten,
Agaath en Marcel