Katsudo Nieuwsbrief: seminars

Alweer een paar nieuwe seminars op het programma waar jullie met andere instructeurs dan je gewend bent kunnen trainen. Soms in Kenpo, maar bij vechtkunsten.nl ook in vele andere vechtkunsten. Het is altijd goed om je horizon te verbreden en van anderen te leren, dus raad ik iedereen aan om aan dit soort gelegenheden deel te nemen.
NB: Alle seminars die wij ondersteunen zijn ook altijd in de agenda op de website te vinden, dus check daar wat er precies allemaal te doen is bij of via Katsudo Kenpo!!
Seminars Bob Liles
In de week van 29 april t/m 6 mei is de Amerikaanse instructeur Bob Liles (9e dan) in Nederland.
Hij zal seminars verzorgen op woensdag 1, donderdag 2 en vrijdag 3 mei.
Het rooster ziet er als volgt uit:
  • 1 mei – 18:30 tot 20:30 – alle bandniveaus – Gymzaal Kweektuinlaan 11 in Leidsche Rijn
  • 2 mei – 18:30 tot 20:00 – wit t/m paars – Action Kenpo karate Studio in Maarssen (beperkt beschikbaar)
  • 2 mei – 20:00 tot 21:30 – blauw t/m zwart – Action Kenpo Karate Studio Maarssen (beperkt beschikbaar)
  • 3 mei – 18:30 tot 20:00 – wit t/m paars – Action Kenpo Karate Studio Utrecht (beperkt beschikbaar)
  • 3 mei – 20:00 tot 21:30 – blauw t/m zwart – Action Kenpo Karate Studio Utrecht (beperkt beschikbaar)
De kosten zijn 15,—per seminar
Vanwege de beperkte ruimte op donderdag en vrijdag graag van te voren (hoe langer hoe beter) even doorgeven welke lessen je mee wil doen.
Vechtkunsten.nl seminar op 19 september 2013
De inschrijving voor de 2e jaarlijkse Vechtkunsten.nl seminars is geopend. Er zal een keuze zijn uit 20 unieke seminars van 75 minuten die worden gegeven door 18 verschillende instructeurs (en ik zal er zelf ook weer een voor mijn rekening nemen).
De toegang kost slechts € 15,- als je van te voren inschrijft (en als je snel bent heb je zelfs een goede kans om je eerste keuzen in de workshops gehonoreert te krijgen). Er is slechts plaats voor 120 deelnemers, en VOL=VOL. Je kunt ook op de dag zelf nog aanmelden voor € 25,-, maar dan loop je het risico naar huis gestuurd te worden omdat het vol is.
Waarom slechts € 15,-? Het gaat erom de vechtkunsten te promoten en alle instructeurs stemmen ermee in dat hun kennis gedeeld moet worden en dat broederschap gepromoot moet worden. Ga naar http://www.vechtkunsten.nl/seminar/ voor meer informatie en om het inschrijfformulier te downloaden.