Katsudo Nieuwsbrief, komende activiteiten

De komende weken staat een drietal toernooien op het programma. Daarna nog een seminar met Rainer Schulte (8e dan) in Dusseldorf en de vooraankondiging van de wereldkampioenschappen 2011 in Spanje.

NK Kenpo Karate sparren
Komende zondag 14 november is in Leidsche Rijn het Nederlands kampioenschap Kenpo Karate sparren. Een aantal van onze leerlingen doet mee, dus komt allen om ze aan te moedigen. Het kampioenschap wordt gehouden in Sportcentrum De Paperclip, Parkzichtlaan 201 te Utrecht en begint om 10.00 uur precies (Voor deelnemers, om 10.00 uur dus omgekleed en wel klaar staan om te beginnen).

Voor toeschouwers bedraagt de entree:
Volwassenen 5 euro
Jeugd van 8 t/m 12: 2,50 euro
Onder de 8: gratis.

WK Kenpo Karate in Dublin Ierland
Van 17 t/m 22 november zijn 8 van onze leerlingen in Dublin om daar deel te nemen aan seminars die onder andere worden gegeven door Grand Master Larry Tatum (10e dan) en aan het wereldtoernooi van zijn organisatie. Houdt onze verrichtingen in de gaten op het weblog op de site (www.karate-nieuwegein.nl) of op Twitter (@MarcelDeJong) waar ik zo veel mogelijk van onze verrichtingen verslag zal doen.

Vechtkunsten.nl
Op 28 november vindt het derde toernooi van deze maand plaats in Nieuwegein. Dit is een stijltoernooi (dus alleen vormen en technieken) waaraan scholen van allerlei verschillende vechtkunsten meedoen. De locatie is sportcentrum Merwestein en het duurt van 10.00 tot 16.30 uur. De entreeprijs voor volwassenen is 4,00 euro, kinderen onder de 12 mogen gratis naar binnen.

Vorig jaar hebben we op dit toernooi uitstekend gepresteerd, dus we hopen ook dit jaar weer flink wat prijzen in de wacht te kunnen slepen.

Seminar Rainer Schulte
Op 18 december vindt weer een seminar plaats van Rainer Schulte, 8e dan, in Willich vlakbij Dusseldorf in Duitsland. Het seminar duurt van 13.00 – 16.30 uur. Daarna wordt er meestal wel een hapje gegeten voordat we weer naar huis rijden. Willich is ongeveer twee uur rijden van Nieuwegein, dus is dit prima op een dag op en neer te doen, zonder dat we een hotel nodig hebben. De kosten voor dit evenement bedragen 35 euro per persoon.

WK Kenpo Karate 2011 in Madrid, Spanje
Van 26 t/m 29 mei 2011 vinden in Madrid de wereldkampioenschappen van de IKKA plaats. De IKKA is de organisatie waar wij als school bij zijn aangesloten, dus is dit een evenement dat wij zeker niet gaan missen. 2 dagen seminars en een dag toernooi beloven in ieder geval weer een mooie ervaring te worden. Alle informatie is te vinden op: www.ikc2011spain.es

Voor alle evenementen geldt: Laat ons weten of je mee wil doen via info@katsudokenpo.nl. Ook al je vragen kun je op dat adres kwijt.

Marcel de Jong
Katsudo Kenpo