Katsudo Nieuwsbrief 21/2/12

Hallo allemaal,
Alweer even geleden dat er een Katsudo Nieuwsbrief verzonden werd. Het is gezellig druk geweest de laatste weken. In deze nieuwsbrief berichten over komende evenementen en
Katsudo clubpakken
Speciaal voor de aankomende wereldkampioenschappen gaan we weer geborduurde pakken bestellen. Om die op tijd binnen te krijgen, gaat de bestelling de eerste week van maart de deur uit, dus doe je bestelling zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 1 maart!
Op het geborduurde pak komt het Katsudo embleem groot op de rug, met je naam erboven. Geef dus de maat (lengte) door en de naam die je erboven wil. In principe is dat voor jeugd de voornaam en voor volwassenen de achternaam, maar sommigen willen in verband met doorschuiven naar broertjes of zusjes ook bij jeugd de achternaam erop. Een geborduurd pak kost € 50,—. En als we toch bezig zijn, kunnen er ook weer hooded sweaters besteld worden. De prijs daarvan is € 35,—.
Wedstrijdtrainingen Wereldkampioenschappen
De wedstrijd trainingen voor het wereldkampioenschap komen eraan, daarom even een reminder.
Voor de Wereldkampioenschappen begin mei zullen extra wedstrijdtrainingen worden georganiseerd. De volgende data en tijden zullen worden aangehouden:
zaterdag 10 maart
zaterdag 24 maart
zaterdag 7 april
zaterdag 14 april
zaterdag 21 april
zaterdag 28 april
Op alle data begint de training om 10:30 uur voor de jeugd, deze is om 11:15 uur afgelopen.
De volwassenen zijn vanaf 10:30 welkom om te assisteren bij jeugd of voor zichzelf te trainen, maar pas vanaf 11:15 tot 12:15 uur zullen wij de volwassenen bij hun eigen onderdelen begeleiden.
Iedereen die aan de Wereldkampioenschappen meedoet, is verplicht om ten minste 4 wedstrijdtrainingen aanwezig te zijn. Jullie vertegenwoordigen op het WK immers niet alleen jezelf, maar ook onze school, dus we willen dat iedereen goed voorbereid aan de start verschijnt.
Ter compensatie van de zaalhuur brengen wij aan deelnemers aan de wedstrijdtrainingen een bedrag van € 12,50 in rekening, ongeacht hoe vaak je meedoet.
Als je echt niet kan bij de wedstrijdtrainingen, bespreek dat dan met ons, dan kijken we of er een oplossing te vinden is.
Sparring seminar

Als voorbereiding voor iedereen die op het Wereldkampioenschap Kenpo in mei mee gaat doen met het sparren, maar natuurlijk ook voor alle anderen die iets over sparren willen leren.

Ernst Blikslager is een goede vriend en collega die een Kenpo-school in Rotterdam heeft. Vorig jaar was hij Grand-champion-finalist op het IKC in Madrid.

Het seminar vindt plaats op zondag 26 februari, van 11:00 tot 13:00 uur (zaal open: 10:45 uur).
Adres: Bongerd 6
2906 VK Capelle aan den IJssel

Bijdrage: € 8,00

Meld je aan via: kenporotterdam@yahoo.com, en laat ons vooral ook even weten dat je je hebt aangemeld.

Vechtkunsten.nl
Zoals al eerder aangekondigd zal op 25 maart as het Vechtkunsten.nl seminar worden gehouden in sporthal Merwestein hier bij ons in Nieuwegein. Het volledige programma is te vinden op www.vechtkunsten.nl. Vanuit de organnisatie werd ons gevraagd aan te geven wie er allemaal meedoen, graag even doorgeven dus. De minimum leeftijd is door de organisatie gesteld op 16 jaar.
Nieuwsbrieven op de nieuwe website
Vanaf nu zullen alle nieuwsbrieven ook op de website worden geplaatst. Je kunt ze dus altijd nalezen op de site, onder “School/Laatste Nieuws”.
Dat was het voor nu weer even.
Sportieve groeten en tot woensdag!
Marcel