Katsudo Nieuwsbrief

Hallo allemaal,
Het is weer eens tijd voor een nieuwsbrief, want er is weer het een en  ander te vermelden!!
Lesgelden
Bijna iedereen heeft in de maandelijkse overschrijvingen de verhoging van  afgelopen januari verwerkt, maar nog niet iedereen. Sinds januari betaalt  iedereen €2 per maand meer, en dan is daarmee het bondsgeld bij elkaar gespaard  voor het volgende jaar, dus komt er in december geen verzoek om nog eens € 24  voor de bond te betalen. Check je maandelijkse overschrijving en pas ‘m zo nodig  nog even aan.
Bovendien het verzoek aan iedereen om zoveel mogelijk via de bank te doen,  dat scheelt ons enorm in de administratie.
Voor de volledigheid nog even de tarieven zoals die sinds 1 januari jl.  gelden.
Prijzen:     2012                             1 x p.w.    2 x p.w.
Volwassene, normaal tarief       €27,00        €37,00
Volwassene, met  korting           €19,75        €28,25
Jeugd, normaal  tarief                 €19,50        €27,00
Jeugd, met  korting                     €15,25        €20,75
(De kortingsprijzen gelden voor U-pas houders en meerdere leerlingen uit  het zelfde gezin)
Jeugdtoernooi en eindejaarsfeestje
Het jeugdtoernooi van vorig jaar is ons zo goed bevallen dat we het dit  jaar weer doen. Omdat echter het WK nog maar net achter de rug is, en  techniekenseries erg veel trainingstijd kosten, hebben we besloten om dit jaar  alleen vormen te doen. Die trainen we immers toch wel, dus dat is voor iedereen  goed te doen. Ook het zelfde als vorig jaar is dat deelname voor onze jeugdige  deelnemers verplicht is (tenzij je natuurlijk al op vakantie bent ofzo).
In ieder geval zullen er verschillende leeftijdsklassen en verschillende  niveaus zijn, dus iedereen kan meedoen en zou zo maar eens een prijswinnaar  kunnen zijn.
Verder is er die dag een mooie gelegenheid om elkaar onder het genot van  een hapje en een drankje een prettige vakantie te wensen, en dat geldt uiteraard  niet alleen voor de jeugdleden en hun ouders, maar ook de volwassen leden zijn  welkom!!
Datum: zondag 24 juni
Tijd: 13.00 tot 17.00 uur (programma volgt nog)
Locatie: nog niet bekend
Deelname toernooi: € 7,00
Zomerrooster
De laatste training in de zalen waar we normaalgesproken training is dit  jaar op 4 juli, daarna sluiten de zalen voor de zomervakantie. Direct daarna  haan wij zelf ook op vakantie, dus is er drie weken geen les. Om niet de hele  zomervakantie zonder training te hoeven doen, hebben wij net als vorig jaar bij  Merwestein (Merweplein 1 in Nieuwegein) een zaal gehuurd. Het is op dit moment  nog niet 100% zeker of dat doorgaat, maar schrijf alvast in je agenda dat er op  woensdagen 1, 8 en 15 augustus training is in Merwestein. Van 18.30 tot 19.30 de  jeugd en van 19.30 tot 20.30 de volwassenen.
Zo, jullie zijn allemaal weer op de hoogte. Groeten en tot maandag!!
Marcel