Katsudo Lustrum activiteiten op 17 september 2016

In deze nieuwsbrief

Deze nieuwsbrief gaat geheel over het 10 jarig bestaan van Katsudo Kenpo. Op 15 september 2006 werd de eerste Kenpo les door Katsudo gegeven in gymzaal de Pinguin in Nieuwegein-Zuid. Na veel omzwervingen langs zo’n beetje alle sportzalen van Nieuwegein, zijn we twee jaar geleden geland in onze eigen dojo aan de Herenstraat 100.
We vieren dat op zaterdag 17 september met een groot feest.
Van 12.00 tot 17.00 uur zijn er seminars, en van 18:00 uur tot laat is er feest met een prachtig diner dat wederom verzorgd wordt door Frans Tienhooven en Clasina Rozengarden. Nieuw deze keer is dat er live muziek zal zijn door onze eigen Katsudo band.

Voor wie?

Omdat we bij de seminars maar beperkt ruimte hebben zijn de seminars uitsluitend toegankelijk voor leerlingen van Katsudo en een select gezelschap aan genodigden.
Het feest is voor leerlingen en oud leerlingen en hun familie maar ook voor overige vrienden en bekenden van Katsudo.

Inschrijven en Kosten

Omdat we bij de seminars maar beperkt ruimte hebben en we voor het eten en het feest natuurlijk moeten inkopen, verzoeken we iedereen om zo spoedig mogelijk in te schrijven. Dat kan door een mail te sturen aan info@katsudo.nl, of je naam te noteren op de lijst die in de school op het mededelingenbord hangt. De inschrijving sluit op 10 september 2016.Voor de seminars (die dus uitsluitend voor leerlingen en genodigden zijn) hoeft niet betaald te worden. Dat is het kado dat Katsudo de leerlingen graag wil geven als dank voor al die jaren enthousiasme, steun en vertrouwen.

Voor het diner, inclusief drankjes (bier, wijn en fris op voorraad)
Kinderen t/m 9 jaar € 5,00 per persoon
10 t/m 15 jaar: € 7,50 per persoon
Vanaf 16 jaar: € 10,00 per persoon

Seminar rooster

Net als vijf jaar geleden zullen we het feest beginnen zoals het hoort, met training. We hebben twee fantastisch instructeurs weten over te halen om aan ons les te komen geven deze dag. Hieronder zullen we ze uitgebreid voorstellen, maar eerst het rooster:
12:00 – 13:00 Jeugd seminar door Kevin Mills (Sub Level 4 Kenpo)
13:30 – 15:00 Volwassenen seminar door Kevin Mills (Sub Level 4 Kenpo)
15:30 – 17:00 Volwassenen seminar door Jan Bloem (Systema)

Kevin Mills

De eerste instructeur die acte de presence zal geven op het tweede lustrum feest van Katsudo hebben we speciaal uit Engeland ingevlogen. Het is Kevin Mills uit Exeter. In oktober 2014 was hij al eerder te gast bij Katsudo om seminars te geven. Kevin Mills is een bijzonder ervaren Kenpo instructeur die zich bekwaamd heeft in het sub level 4 Kenpo, waarin een manier van bewegen wordt geleerd waarmee bijzonder krachtige slagen kunnen worden gegenereerd. Een uitgebreide beschrijving van de prestaties van Kevin Mills kan je lezen door hier te klikken.

Jan Bloem

Ook Jan Bloem gaf al eerder een seminar bij Katsudo, tijdens het eerste lustrum dat toen in sportcentrum Merwestein werd gevierd. Jan ontleent zijn ervaring aan vele jaren training in diverse vechtkunsten, waaronder Goju Ryu Karate. HIj was bondscaoch van het Nederlands Nationaal Karate team en traint de laatste jaren met name Systema, de uit Rusland afkomstige vechtkunsten. Meer over Jan kan je lezen doorhier te klikken.

De Grote Clubactie

Afgelopen jaar hebben we meegedaan aan de Grote Clubactie. Veel van onze leerlingen hebben hun uiterste best gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen en zodoende een bedrag voor Katsudo bij elkaar te sparen. Van die opbrengst zal een gedeelte van de kosten van het lustrumfeest worden betaald. Iedereen die daaraan heeft meegewerkt dus heel hartelijk dank, zo kunnen we ons feest nog mooier en groter maken.