Katsudo Kenpo bij de Nieuwegein Awards

Voor de tweede keer werden dit jaar de Nieuwegein Awards uitgereikt. Onderdeel daarvan zijn de sportprijzen die daarvoor al meer dan 15 jaar elk jaar werden toegekend op het Sportgala.

Bij de award voor het Sporttalent van 2011 was dit jaar Michael Ray Rozendarden genomineerd, naast een jongen die aan atletiek doet en een meisje van rolschaatsvereniging KRC Rolling. Bijzonder trots waren we dat Michael Ray de award in ontvangst mocht nemen uit handen van wethouder van Sport, Helen van den Berg.

Bij de verkiezing van de sportman van het jaar 2011 waren we er al trots op dat twee Katsudo sporters genomineerd ware, Rick de Jong en Marcel de Jong. De derde genomineerde was een Jiu Jitsuka. Zeer vereerd waren we dat de jury Marcel aanwees als Sportman van het jaar 2011 van de gemeente Nieuwegein.

Met de toekenning van 2 awards aan onze Katsudo sporters was de uitreiking van de Nieuwegein awards dit jaar meer dan succesvol. Het is dan ook een enorme stimulans om dit jaar nog harder te proberen om mooie prestaties neer te zetten op de evenementen waar we aan meedoen.