Katsudo jeugdtoernooi en eindeseizoensfeestje

Op zondag 24 juni werd voor de tweede keer het Katsudo Jeugdtoernooi gehouden. Deze keer met alleen een kata-competitie in verband met het WK dat nog maar net achter de rug is. Volgend jaar doen we ook weer techniekenseries erbij.

Alle deelnemers hebben een uitstekende prestatie neergezet. Zoals het bij een wedstrijd nu eenmaal mis, konden er maar 9 een prijs winnen, maar de rest heeft ook een overwinning behaald. Je stond er en je deed wat je moest doen.

Teleurstelling

Wij begrijpen natuurlijk dat er soms teleurstelling is als je net buiten de prijzen valt. Niemand mag daar echter de conclusie aan verbinden dat zijn of haar Kenpo niet goed is. Er past bij het winnen of net niet winnen van een prijs op een toernooi maar één conclusie: op dat ene moment liet ik net een iets betere of iets mindere vorm zien dan de rest. Je moet er vanuit gaan dat de juryleden naar beste eer en geweten beoordelen wat ze zien.

Het einde van een seizoen

Na het toernooi was het tijd voor een feestje om te vieren dat we weer een fantastisch seizoen achter de rug hebben. We vierden het eerste lustrum van Katsudo Kenpo en we deden met een grote groep mee met het Wereldkampioenschap. En als kers op de taart kregen we het bericht dat we het volgende seizoen beginnen in een vaste locatie met een echte Kenpo-dojo waar we onze sport nog beter kunnen beoefenen dan nu het geval is.

Iedereen bedankt

Ook dit jaar konden wij (Agaath & Marcel) het weer niet alleen. Chantal, Theo, Jaap en Rick hebben ons met name weer met enorme inzet geholpen, waarvoor hartelijk dank. Maar ook alle leerlingen hebben weer de nodige inzet getoond. Zonder jullie kunnen wij geen Kenposchool in stand houden, dus ook aan onze leerlingen allemaal hartelijk dank dat jullie er altijd weer bij zijn.

Nog 2 lessen met examens voordat we er een paar weken niet zijn, dan de vakantie door in Sportcentrum Merwestein om op 20 augustus in de nieuwe zaal een de Nijverheidsweg 9F een spetterend nieuw seizoen te starten.

Prettige vakantie iedereen!