Katsudo bij de International Martial Arts – Hall of Fame

Op zaterdag 2 april 2016 vond voor de eerste keer het evenement International Martial Arts – Hall of Fame plaats in Asperen.

Seminars

Overdag was er tijd voor een serie seminars van internationale leraren in diverse vechtkunsten. 36 seminars voor bijna 200 deelnemers was een gelegenheid waar wij graag onze medewerking aan verleenden. Seminars geven is een van de leukste activiteiten die er zijn, dus gaf ik graag les aan een groepje enthousiaste deelnemers uit het Hapkido, Kyokishin Karate en nog meer disciplines in de beginselen van het Kenpo Karate. Omdat er wat lessen waren uitgevallen werd ik vervolgens gevraagd een tweede sessie te doen, wat ik met uiteraard geen tweede keer liet vragen.

Daarna was er gelukkig ook nog wat tijd om zelf een een seminar mee te doen, van 4-voudig wereldkampioen K1, Semmy Schilt. In dit seminar werden wat verdedigingen en counter aanvallen uit het Ashihara Karate behanded en getraind. Mooi om te zien hoe bescheiden deze gigant zich presenteert.

Met grote dank aan de organisatie, Martin en Pierre, uitstekend georganiseerd!!

ima-hof4
De hele groep deelnemers en instructeurs
ima-hof3
De deelnemers klaar voor de start
ima-hof2
Ook de instructeurs kunnen niet wachten om te beginnen
ima-hof1
De deelnemers aan mijn eerste sessie “introductie in Kenpo Karate”
4 voudig wereldkampioen K1 Semmy Schilt gaf ook een seminar
4 voudig wereldkampioen K1 Semmy Schilt gaf ook een seminar

Hall of Fame

De avond na de seminars was er tijd voor het awards diner. Ik was vereerd door de organisatie te zijn voorgedragen om in deze Hall of Fame te worden opgenomen.
ima-hof6

ima-hof5