Katsudo gaat weer beginnen!

Hallo allemaal,

De locatie is gevonden en de tijden zijn bepaald, dus vanaf zaterdag 2 mei 2020 is er weer training voor alle Katsudo jeugd t/m 18 jaar!

Op de gebruikelijke tijd van 9:30 uur starten we met de kinderen t/m 12 jaar. Voor die jeugd geldt dat er contact tussen de kinderen is toegestaan, maar dat we het niet gaan overdrijven. Dus wel de gewone technieken die we altijd trainen, maar niet worstelen ofzo. Voor alle groepen geldt dat kinderen die snotterig of ziek zijn, helaas nog niet mee kunnen doen.

We trainen iets korter dan een uur, zodat om 10:30 uur de jeugd van 13 t/m 18 jaar kan komen. Voor die groep geldt dat er anderhalve meter afstand gehouden moet worden, ook tot elkaar. We zullen dus tijdelijk zonder contact trainen. Voor alle groepen geldt dat kinderen die snotterig of ziek zijn, helaas nog niet mee kunnen doen.

De locatie is het nieuwe sportplein in Park Zuilenstein. Je kunt het zien als je langs het park over de Sweelincklaan rijdt. Op het plaatje hieronder is de locatie aangeduid.

Volgens de richtlijnen van de overheid is het niet de bedoeling dat ouders zich “langs de lijn” verzamelen, dus we verzoeken iedereen om de kinderen te brengen en zelf (helaas) niet te blijven kijken.

Tenslotte, voor de rest die helaas nog niet samen mag (of wil) trainen, blijven de Zoom sessies gewoon staan zoals ze al waren. Maandag gewoon met Bobby en Marcel, en woensdag hebben we een speciale sessie. Dan is de sessie georganiseerd door vriend en collega Frank Pfennig uit Mönchengladbach en zullen er dus ook een flink aantal buitenlandse leerlingen meedoen. Die les wordt gegeven in het Engels. Voor de jeugd die de Engelstalige les niet kan volgen is er die dag om 18:30 een extra Zoom-training met Bobby. De Zoom-koppelingen zullen zeer binnenkort gepubliceerd worden.

Dat was het nieuws van vandaag alweer, we hopen veel leerlingen zaterdag te zien!!