Katsudo bij de Nieuwegein Awards

nieuwegein_awardsZoals vele jaren eerder al zal Katsudo ook dit jaar weer vertegenwoordigd zijn bij de Nieuwegein Awards. De jaarlijkse uitreiking van waarderingsprijzen voor Nieuwegeiners die een bijzondere prestatie hebben geleverd leidde tot nu toe al vier keer tot een award voor een Katsudo Kenpoka. Sportman jeugd van 2006 was E.B., Sporttalent van 2011 was Michael Ray Rozengarden en Sportman van het jaar 2011 en 2014 was Marcel de Jong. Dit jaar vindt de uitreiking plaats op zaterdag 13 februari in Sportcentrum Merwestein.

Dit jaar staan genomineerd voor Sporttalent van 2015 Michael Ray Rozengarden en voor Sportvrouw van het jaar 2015 Agaath Wartena.

Los daarvan is het gala voor de Nieuwegein Awards altijd een mooi feest met leuke optredens, waar ja al voor een bedrag van € 5,00 bij kan zijn.

Jared Grant, Eloy Smit en Sonny’s Inc bij Nieuwegein Awards

Jared_7096-640x640Voor Nieuwegein Awards 2016 heeft de organisatie The Voice of Holland-artiesten Jared Grant en Eloy Smit weten vast te leggen. Grant behoorde tot de laatste zes kandidaten van het huidige seizoen van The Voice of Holland. Hij was erg populair bij het publiek door zijn uptempo nummers en dancemoves. Smit bereikte in het vorige seizoen van The Voice of Holland de liveshows. Hij zong er onder andere met Ariana Grande. De populaire entertainmentband Sonny’s Inc verzorgt op 13 februari de muziek tijdens de after-party.

Kaarten?

Alles over de te verkrijgen kaarten voor de uitreiking en/of de afterparty is te lezen op de website van de Nieuwegein Awards.