FOG RINGS BUDO GALA

‘Traditionele kunst en keiharde wedstrijden’

Zaterdag 31 oktober aanstaande maakt RINGS zich op voor een uniek vechtsportgala.

KatsudoDemoteam
Het Katsudo Demoteam is er bijna klaar voor. Nog 2 trainingen te gaan voordat we gaan knallen op het Gala!!

Dan wordt in sportcomplex Merwestein te Nieuwegein in samenwerking met de Federatie Oosterse Gevechtskunsten (FOG) een groots BUDO GALA georganiseerd waarbij ook de K-1 gevechten niet ontbreken!

Een vechtsportevenement voor het hele gezin en om die reden zijn de kaartjes ook goedkoper dan bij de reguliere kickboksgala’s.

Centraal op het evenement staat een ‘demonstratiewedstrijd’ tussen 10 verschillende Oosterse krijgskunsten die allemaal een maximale tijd van 5 minuten krijgen om zich op spectaculaire wijze te presenteren.

Een jury, bestaande uit een aantal grootheden uit de vechtsport, met onder andere Peter Aerts, Bob Schrijber, Thom Harinck, Irma Verhoeff, Stephen Tapilatu en Henk Verschuur bepalen aan het eind van de avond wie met de hoofdprijs naar huis gaat.

Naast de demonstraties die worden afgewerkt op een verhoogd podium is er ook een K-1 kickbokstoernooi in een ring. En een aantal losse ‘super bouts’.

Een ‘Totaal vechtsportevenement’ dus dat je niet mag missen op zaterdag 31 oktober aanstaande in Merwestein (Nieuwegein).

Kaarten zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende sportscholen en online via: www.rings.nl
Bestellen kan ook per e-mail op: info@katsudo.nl

Poster FOG RINGS BUDO GALA 2015