Examens bij Katsudo Kenpo

Op 18 december 2013 was het weer eens hoog tijd voor een mooie examen-avond bij Katsudo Kenpo. Bij de jeugd deden 4 leerlingen examen. Brian en Kevin gefeliciteerd met jullie oranje band, Dave met blauw en Damian met groen. Uitstekend getraind allemaal!!

131218examen_c

Daarna waren de volwassenen aan de beurt. Eerste de niveaus geel oranje en paars. Winay en Gijs van harte gefeliciteerd met het halen van jullie eerste Kenpo examen, er zullen er nog vele volgen. Esther Sharon en Annet van harte met jullie oranje band, en Esmee met paars. Allemaal uitstekende prestaties neergezet, met een mooie belofte naar de toekomst.

131218test2

Tenslotte waren Brenda en Martin aan de beurt voor groen en bruin 1. Brenda liet een uitstekende test zien die het resultaat was van veel en hard trainen de afgelopen maanden. Dat zelfde geldt natuurlijk voor Martin die liet zien zeer goed op weg te zijn naar zwart, zijn volgende mijlpaal.

131218test3

Wij hebben zoals altijd genoten van de uitstekende prestaties, maar zeker ook van de saamhorigheid onder deelnemers, maar ook vanuit de andere leerlingen die met belangstelling kwamen kijken. Bobby met zijn gipsen poot en Jaap nog herstellende, leuk dat jullie er waren. Roberto, bedankt voor de assistentie.

“We do not rise to the level of our expectations. We fall to the level of our training.” – Archilochus

Met dank aan Martin Pesulima en Anousjka van Galen voor de foto’s.

131218examen_a

131218examen_b