Elke vrouw weerbaar en sterk, in Arnhem

MMA WOMEN – de non-profit organisatie om iedere vrouw in het land te inspireren om aan fysieke en mentale weerbaarheid te doen is 30 oktober te gast in de gym van Krista Fleming en Fred Royers. Het adres is Hommelseweg 169, 6821 LD in Arnhem.

Gezamenlijk geven de instructeurs van MMA Women daar dan een gratis workshop op het gebied van realistische zelfverdediging voor iedere vrouw vanaf 16 jaar. De zaal gaat open om 12:00 uur en we starten om 12:30 uur. Het duurt ongeveer tot 15:30 uur met een kleine pauze van 30 minuten. Alweer voor de derde keer zal Marcel de Jong, Hoofdinstructeur van Katsudo Kenpo uit Nieuwegein, als een van de instructeurs van MMA Women meewerken aan deze workshop.

Dus ken je iemand in de buurt van Arnhem die een workshop leuk zou vinden, of wil je zelf meedoen? Meldt je dan aan via www.mmawomen.nl en doe mee!!!

Krista en Fred – beide bekende Arnhemmers en vechtsporters – steunen MMA WOMEN omdat zij het eens zijn met het feit dat er meer dames zich zelf zouden moeten leren verdedigen en dat dit naar buiten gebracht mag worden.

Er gebeurt vandaag de dag te veel om de kop in het zand te steken en net te doen of het jou niet zou kunnen overkomen. Ook bij dit onderwerp geldt: ‘beter voorkomen dan genezen’. Door jezelf te trainen om te gaan met onverhoopte situaties, ga je meer vertrouwen op jezelf, leer je je eigen kunnen (her)kennen en zal je dit zeer zeker uitstralen. Mocht het toch gebeuren dat je jezelf verbaal of non-verbaal moet verdedigen, dan weet je in ieder geval te reageren, aldus Krista. Zij gelooft heilig in dit principe en heeft hiervoor ook haar bedrijf KF Action opgericht. En het is gewoon super leuk te doen en nog eens gezond voor je lichaam, schreeuwt Fred Royers vanuit de dojo.

Cristian van de Sande – initiator van MMA WOMEN is erg blij met de steun en support van deze twee giganten, want Krista en Fred zijn zo ervaren en bekend, dat ook deze workshop weer een succes gaat worden. Cristian en zijn team zijn sinds vorig jaar bezig om door heel Nederland gratis workshops aan te bieden en ze lopen dan ook ontzettend goed. Iedere keer zijn er gemiddeld zo’n 40 dames die drie uren lang hard werken om kennis te maken met fysieke en mentale weerbaarheidstechnieken.

Arnhem is nu aan de beurt, vooraf gingen de steden Amstelveen, Groningen, Alphen aan de Rijn, Roden, Amersfoort en Tilburg. Om zoveel mogelijk geluid te maken aan deze gratis workshops en het maatschappelijke doel, wordt er gebruik gemaakt van bekende vrouwelijke Nederlanders. Tanja Jess, Helga van Leur, Des’ray, Mabel van den Dungen zijn een aantal bekende dames die al eens hebben meegedaan aan de MMA WOMEN workshop.

Voor meer informatie en aanmelding verwijzen we je naar de website www.mmawomen.nl Uiteraard kun je ook met de organisatie bellen via 06 – 14 55 87 58