De Anti-pest-bus komt naar Nieuwegein

Gepest worden op school kan het leven van een kind danig verpesten. Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een anti-pest-beleid in de school de hoeveelheid gepeste kinderen drastisch kan verminderen. Daarnaast helpt het een kind als trainingen worden gevolgd om het zelfvertrouwen te vergroten. Om aandacht te vragen voor pesten op school en daarnaast de rol die verdedigingssporten daarin kunnen spelen, voert de Stichting Fight4Right campagne.

Met de anti-pest-bus wordt het land door gereden en wordt overal aandacht gevraagd voor het pesten en wat je eraan kan doen. De anti-pest-bus is een symbool tegen het pesten, waar kinderen uit het hele land in een zin of een woord op mogen schrijven wat ze van pesten vinden.

Ter ere van het eerste lustrum van Katsudo Kenpo, komt de anti-pest-bus op zaterdag 17 september naar Nieuwegein. Tussen 13:30 en 14:30 zal de bus te bewonderen (en misschien wel te beschrijven) zijn bij sportcentrum Merwestein, Merweplein 1 in Nieuwegein.
Daar zullen ook de hele dag trainingen worden verzorgd in verschillende verdedigings- en vechtkunsten om te vieren dat Katsudo kenpo in Nieuwegein alweer 5 jaar lessen verzorgt in de verdedigingssport Kenpo Karate.

Alle informatie over het lustrum en de anti-pest-bus kan worden gevonden op www.katsudo.nl/lustrum of via 06-11226624