Bestellen wedstrijdpakken, laatste kans

Bestel vóór 1 oktober!!

Op veler verzoek zullen er weer kenpo-pakken worden besteld met het Katsudo embleem en de andere emblemen erop geborduurd. Op de rug komt ook je eigen naam te staan. Helaas heeft onze Pakistaanse leverancier ook door dat hij in Nederland meer geld kan vragen dan hij voorheen deed, reden waarom wij genoodzaakt zijn een prijs van € 60 te rekenen per pak.

Wil je zo’n pak, stuur dan een mail en vermeld welke maat (lengte maat, per 10 cm) je nodig hebt en welke naam er op de rug moet komen. De standaardregel is voor volwassenen achternaam en voor jeugd voornaam, maar als jeugdleden liever de achternaam hebben, dan is dat ook geen probleem.

Naar aanleiding van de bestelling van nieuwe geborduurde kenpopakken, kreeg ik verschillende verzoeken om ook de broeken, hoodies en tassen weer bij te laten maken.

Broek: € 35
Hoody: € 40
Tas: € 40

Op 1 oktober gaat de bestelling de deur uit, dus zorg dat je bestelling voor die tijd doorgegeven en betaald is. En vergeet bij broeken en hoody’s vooral niet de maat te vermelden (broeken op lengtemaat (per 10 cm) en hoody’s in XS, S, M, L, XL, XXL). Per artikel heb ik minimaal 5 bestellingen nodig om er niet op toe te hoeven leggen. Mocht een artikel niet doorgaan, dan ontvang je reeds betaalde bedragen uiteraard direct weer terug.

Maak vervolgens het bedrag over op de gebruikelijke bankrekening van de Stichting Katsudo.

De sluitingsdatum voor de bestellingen is 1 oktober. Ik ga mijn best doen om die dag de bestellingen te verzenden, daarna kan er niets meer bij!!

Mochten er van een artikel te weinig besteld worden, waardoor de kosten te hoog zouden worden, dan worden de reeds betaalde bedragen uiteraard terugbetaald.

Als er nog vragen zijn, schroom dan niet!!!