Bandexamens

Bandexamen bij Katsudo Kenpo

beltsBij Katsudo worden alleen examens afgenomen voor een nieuwe band van leerlingen die daarvoor door de instructeurs zijn uitgenodigd. Een open inschrijving voor examens hebben we niet, omdat we niet willen dat er leerlingen meedoen waarvan wij van te voren al weten dat ze er niet klaar voor zijn.

Een examen wordt alleen aangekondigd nadat we eerst een zgn. pre-test hebben gedaan. Gewoon in de les nemen we met de leerling(en) die het betreft alle stof door en pas als alles er in zit, wordt er een examendatum gepland.
Als er eenmaal een examendatum gepland is, kunnen andere leerlingen op die zelfde datum meedoen, maar ook weer alleen nadat een pre-test is afgenomen.
Klik hier voor een pre-test formulier waarop kan worden afgetekend welke stof er wel of niet beheerst wordt.

Examentraining

Iedere zaterdag (als er geen speciale gelegenheden zijn) is er een vrije training, waar alle leerlingen van harte welkom zijn om extra te trainen, alleen of met anderen, op het hen bekende materiaal. Vooral in de aanloop naar een examen raden wij iedereen aan om van die gelegenheid gebruik te maken.
Er wordt op die uren geen les gegeven, maar een vraag kan natuurlijk altijd gesteld worden en ook pre-tests kunnen dan worden gedaan.