Bandexamens mei 2013, tweede ronde

Op dinsdag 14 mei 2013 vond het tot dan toe grootste examen ooit plaats bij katsudo Kenpo. Maar liefst 19 jeugdige leerlingen deden examen voor hun volgende band. De afgelopen maanden hebben ze daar allemaal erg hard voor getraind, en dat was te zien!

Met trots kunnen we dan ook meedelen dat iedereen geslaagd is. We bedanken Roberto Gilliot, Jaap van de Ridder, Rick de Jong en Theo van Galen voor de assistentie bij het afnemen van het examen. Zonder jullie had het zo vlot niet kunnen lopen!

Maar nog veel meer bedanken we de mensen die altijd helpen bij het geven van de lessen bij de jeugd, Brenda van der Mark, Chantal Uding, Theo van Galen, Jerry Zimmerman van Woesik en natuurlijk niet te vergeten Daan Tienhooven!! Door jullie hulp kunnen we de leerlingen de aandacht geven die ze nodig hebben en kunnen ze bereiken wat ze vandaag hebben laten zien. Bedankt!!

Tenslotte bedanken we alle aanwezigen voor de aandacht! We weten zeker dat de leerlingen het op prijs hebben gesteld dat jullie in zo grote getale naar het examen zijn komen kijken. Een snelle telling leerde dat we ruim 70 mensen in de zaal hadden, ook dat is een record!

130514examen1
130514examen2
130514examen3
130514examen4

130514examen5

Zoals altijd met dank aan Inge Zimmerman van Woesik voor de foto’s.