Afscheid nemen van leerlingen

Het lesgeven in onze prachtige vechtkunst is onze passie, onze roeping en we laten elke keer dat we de mat afstappen een klein stukje van onszelf achter. Dat maakt het des te moeilijker als leerlingen de school verlaten, zelfs als dat op de meest respectvolle manier en om zeer legitieme redenen gebeurt. Dat neemt niet weg dat onze leerlingen onze familie zijn. Al emigreren ze naar het einde van de wereld, het blijft familie. Hieronder mooie woorden van Frans, die ons als leerling gaat verlaten, maar zeer zeker niet als lid van onze Kenpo-familie.

Beste Kenpo vrienden,

Zoals bekend is Daan, na het behalen van zijn zwarte band, de weg van het kickboxen ingeslagen. Deze week heb ik, na er lang over nagedacht te hebben, ook besloten te stoppen met Kenpo. Dit omdat mijn “ouwe” lijf begint te kraken. Voor ons beiden best een moeilijk besluit. Vooral omdat we vele jaren enorm hebben genoten. Genoten van de sport maar vooral ook van onze school met al zijn/haar leden. We hebben super mooie herinneringen., Herinneringen met een brede lach en zelfs soms met een traan. Als wij terugkijken naar de vele wedstrijden die we met de school hebben gedaan, de vele prijzen die we als school hebben gewonnen en de gezellige feesten…… Kortom geweldig.

Wij willen alle leden enorm bedanken voor deze mooie, gezellige en sportieve jaren die we met elkaar hebben gedeeld. Uiteraard gaat onze grootste dank uit naar Marcel en Agaath. Zij hebben met veel passie ons de mooie kant van een geweldige sport laten zien. Dank voor de vele sportieve, leerzame en geweldige jaren. Buitenom de passie voor de Kenpo-sport zijn jullie enorme lieve mensen.

Wij wensen iedereen van Katsudo Kenpo Nieuwegein nog velen sportieve en vooral gezonden jaren toe.

Frans Tienhooven