5e graad zwart, nu met foto’s

Op woensdag 15 mei 2013 vertrok ik samen met Jan Peter Bolhuis naar California om met mijn instructeur, Grandmaster Michael Robert Pick, te trainen en om examen te doen voor mijn 5e graad zwarte band.

Nadat we op vrijdagavond te gast waren bij de familie Pick, waar de Sabbat viering mee mochten maken, was het op zaterdag tijd voor het examen.

Maar niet voordat we de Black Smith Shop van Mike Pick hadden bezocht om de andere passie van onze Grandmaster te aanschouwen.130518mikepick

Een flinke hoeveelheid vormen en technieken werd gedemonstreerd met Jan Peter als aanvaller. De examencommissie bestond uit Grand Master Michel Robert Pick (10e dan), Gabe Fabela (7e dan) en Brye Cooper (6e dan). De conclusie van de commissie was dat ik mijn 5e dan uitgereikt zou krijgen, wat werd bezegeld met de zogenaamde “promotional kick”.

Tot grote verassing van Jan Peter werd daarna nog een promotional kick uitgedeeld, waarbij hij tot 2e dan werd gepromoveerd. Gefeliciteerd daarmee!

Nadat vervolgens de certificaten werden ondertekend en de nodige foto’s werden genomen, werd de bijeenkomst voortgezet met een lunch.

130518examen1 130516examen2

Hieronder een foto van de groep tijdens de lunch.

130518lunch