40 jaar Kenpo in Duitsland, Katsudo was erbij

In het weekend van 27 en 28 oktober werd in Willich, Duitsland gevierd dat Rainer Schulte 40 jaar geleden de eerste Kenpo school van Duitsland opende. Het was ook in die school dat Hans Hesselmann kennis maakte met Kenpo om het later in Nederland te introduceren. Zonder deze start, 40 jaar geleden, in Duitsland zou de kans erg klein geweest zijn dat wij, Agaath en Marcel, nooit met Kenpo in aanraking zouden zijn gekomen.

Team Katsudo met een deel van de instructeurs. In het midden (tussen Marcel en Agaath) Grandmaster Michael Robert Pick. Naast Agaath van links naar rechts: Angelo Collado, Mike Friedman en Michael Miller. Niet op de foto: Rainer Schulte, Sean Kelly en Christian Springer.

Daarom vonden wij het ook erg mooi dat we met een flinke groep leerlingen konden deelnemen aan de seminars die ter ere van de festiviteiten werden georganiseerd.

Vereerd waren we dat we getuige mochten zijn van de promotie van Rainer Schulte tot 9e dan, Master of the Arts.

Wij bedanken het organisatiecomité Peter Ritters en Andre Kretschmer voor een prachtig weekend, en we raden iedereen die er niet bij was om een volgende gelegenheid zeker mee te komen, jullie hebben iets gemist!!